Powered By Blogger

maandag 1 juni 2009

Pinksteren – 31 mei & 1 juni 2009

Wycliffe: In 2055 Bijbel in alle talen

„Het werk is enorm in beweging”, zegt Bram van Grootheest, heiligegeest_grtdirecteur van Wycliffe Bijbelvertalers Nederland. Jaarlijks brengt de organisatie, die onder de paraplu valt van Wycliffe International, rond Pinksteren haar jaarverslag uit.

Pinksteren, uit storting van de Heilige Geest, zondag en vandaag is het gepreekt. Zondag ging het bij ons in de kerk over de Heilige Geest van geloof en gebed.  Dat is één van de dingen die de Heilige Geest doet, maar Hij doet meer, Hij liet ook de discipelen spreken in vreemde talen!

Waarom haal ik nu als eerst Wycliffe erbij? Om de volgende reden: de Heilige Geest helpt ze, en nog een reden: dat de wederkomst niet lang meer zou duren, ik zeg niet binnen twee jaar maar over tweehonderd jaar zou het toch wel afgelopen kunnen zijn met deze wereld! Maar toch blijft God roepen: “Bekeert u!”

Arie van der Plas

2 opmerkingen:

  1. ja heerlijk dat pinksteren er zijn mag...de uitstorting van de Heilige Geest...wij hebben dat ook nodig en het is goed om daar op zo'n speciale dag bij stil te staan...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen