Powered By Blogger

vrijdag 5 juni 2009

“Nederland verwildert”

Deze opmerking werd vandaag in de les tegen mij gezegd, het ging over de verkiezingen van gisteren, de PVV is de grootste winnaar van 0 zetels naar 4 zetels….

Waarom nou het verwildert, is het discriminerend bedoelt? Nou nee, alleen wat het wel wil zeggen is de situatie van ons land, 17,0% heeft gestemd op de partij van meneer Wilders. Vrijheid van meningsuiting? De klassieke grondrechten?

Meneer Wilders noemt het zelf: “Gewoon geweldig”. Iis het ook echt zo geweldig als hij zegt? Vrijheid van meningsuiting, vrijheid van godsdienst? Nederland verwildert letterlijk en figuurlijk!

En ziet er zullen zware tijden komen aldus de Bijbel die zullen dus zeker komen, nu de allochtonen Nederlanders, straks het Christendom? Laten wij dan maar heel veel bidden om kracht en wijsheid, boven al om de Geest der Gebeden en genade, immers Hij kan ons kracht geven om verder te gaan ook al is het moeilijk, en zorgen dat wij eeuwig bij Hem mogen zijn!

We bidden het iedere dag voor het eten: “En leid ons niet in verzoeking maar verlos ons van de boze…” Beseffen wij altijd nog wel wat wij bidden en waarom wij bidden? Verlos ons van de boze, de duivel?

Arie van der Plas

1 opmerking:

  1. weer mooi geschreven....en idd! we mogen idd wel bidden of de Heere ons al het nodige wil schenken, ook als het misschien nog eens moeilijk zal worden! maar we moeten altijd bidden...want gebed hebben we altijd nodig!

    BeantwoordenVerwijderen