Powered By Blogger

woensdag 10 juni 2009

Denkt u nog aan de christenen in Iran?

Heeft u nog gestemd voor de Europese verkiezingen? Veel Nederlanders niet. Voor hen is de EU een ver-van-mijn-bedshow. Zoals ik u onlangs schreef, zijn voor christenen in Iran de presidentsverkiezingen van aanstaande vrijdag (12 juni) van groot belang voor hun dagelijkse (geestelijke) vrijheid. Zal de nieuwe president zorgen voor een beter klimaat voor hen?
Onlangs bereikte mij het bericht dat in februari de geheime gelovigen Hamed, Mazaher en diens zus in de val werden gelokt in Teheran. Mazahers zus was snel weer op vrije voeten, maar van Hamed en Mazaher is sinds hun arrestatie niets meer vernomen. Dagelijks leven geheime gelovigen met de angst te worden opgepakt. Toch hebben ze een verlangen om God te dienen.
Wilt u bidden voor hen en voor de verkiezingen? En wilt u ons werk in Iran financieel mogelijk maken? U geeft al een bijbel voor 8 euro en een training/bijbelcursus voor 50 euro.


In Christus verbonden
Open Doors Nederland

Tjalling Schotanus
Directeur

 

2 opmerkingen:

  1. dit is ook vaak een ver-van-ons-bedshow, omdat wij het zo goed hebben...maar we mogen idd wel voor deze mensen bidden, dat ze sterk in hun geloof mogen staan en dat ook zij in vrijheid de Heere mogen dienen..

    en danken dat wij nog in vrijheid mogen leven...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. idd, het staat vaak ver van je bed, maar bidden is heel belangrijk! ik las pas een boek over een gelovige in China, dan komt het wel wat dichterbij. Verschrikkelijk wat die mensen moeten doormaken!!

    BeantwoordenVerwijderen