Powered By Blogger

maandag 31 augustus 2009

Samen rein, deel VI ‘Single of samen – Verrijking’

 Samen rein_3`1

Vandaag deel 6 in de serie Samen rein: ‘Single of samen – Verrijking’

Ach die hebben genoeg aan hun eigen gezin… Denk jij dat je een last bent als je bij je getrouwde broer op bezoek gaat die twee kindertjes heeft?

Dan ga ik je uit die droom halen: ‘Alleenstaande zijn van waarde, ook voor hun getrouwde broers, zussen en vrienden. Ze hebben heel veel te bieden.’ Om terug te komen op de eerste zin, het kan inderdaad zo lijken, maar vriendschap met een alleenstaande hoeft voor een getrouwd echtpaar echt geen vijfde wiel aan de wagen te zijn. Vaak leert de ervaring van veel gehuwde ouderparen dat het een verrijking is om een alleenstaande als vriend of vriendin te hebben!

Getrouwden. Alleenstaanden. Allebei hebben ze hun eigen vragen waar mee ze worstelen. Vanuit de erkenning voor elkaars eigenheid kunnen ze heel veel(meer als je denkt) voor elkaar betekenen!

Dit is het 6de deel in de serie: Samen rein – Single of samen. Morgen deel 7: Balans

Samen rein_3-Single of samenkopie Klik op de afbeelding voor meer afleveringen

3 opmerkingen:

  1. waarschijnlijk kijken ze allebei op een andere manier tegen dingen aan, waardoor je met elkaar kunt praten hoe je het ook zou kunnen doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb daar ook weleens over gehoord ja, dat dat juist goed is, om zo'n vriend of vriendin te hebben...tenminste, dat je elkaar niet uit de weg moet gaan bedoel ik! zo kun je juist veel voor elkaar betekenen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. erg leerzaam.. zo denken veel wel jah!

    BeantwoordenVerwijderen