Powered By Blogger

dinsdag 7 juli 2009

Belangrijk en nieuws – Juni 2009

Wat is er allemaal toch weer veel gebeurd de afgelopen maand hieronder een korte samenvatting van wat er de afgelopen maand is gebeurd in het nieuws(dit wordt een maandelijkse serie op mijn site!)

Neerstorten Airbus – Twee keer afgelopen maand stort een Airbus in zee.  Begin van de maand komen 228 mensen om het leven als het toestel in zwaar weer in zee stort tussen Brazilië en Afrika, hiervan is de zwarte doos niet gevonden. Aan het eind van de maand stort een Airbus in zee bij de Comoren. Hierbij vonden 151 mensen de dood, één meisje van 14 jaar blijft hierbij in leven.

Verkiezingen in Europa - Op donderdag 4 juni 2009 werden de verkiezingen voor het Europees Parlement gehouden. De partijen als CDA hebben in het totaal 263 zetels in het EP.

Mexicaanse griep - Eind april 2009 wordt de wereld opgeschrikt door de uitbraak van Mexicaanse griep. Na besmettingsgevallen in Mexico, volgen andere landen snel. Voor het belangrijkste nieuws: volg de krant, radio, journaals tevens plaats ik de belangrijkste dingen op deze site!

Homo-leerkracht – Na lang gepraat is er toch een besluit genomen de gewetensbezwaarden scholen hoeven geen homo leerkrachten toe te laten!

Ontploffing trein in Italië - Een vrachttrein die vloeibaar gas vervoerde, is midden in een Italiaanse badplaats ontspoord en vervolgens ontploft, dit gebeurde op 3o juli(jl.). Daarbij kwamen zeker veertien mensen om het leven en vielen vijftig gewonden. De verwachting is dat het dodental nog zal oplopen.

---------------------------------------------------------------------------------

Als je het nieuws volgt de krantenleest is er één ding de voetstappen van Christus worden steeds beter gehoord! Zijn wij bereid?

---------------------------------------------------------------------------------

Als je meer over een bepaald onderwerp wilt weten laat het in een reactie of mail(thebiblestories@gmail.com) aan mij weten alvast bedankt!

3 opmerkingen:

  1. interessant!! leuk dat je dit elke maand doet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke log, Arie!
    Interessant om zo te lezen..

    Als je dit leest, zijn het toch steeds heel erge dingen die gebeuren en die opvallen in het nieuws..

    Ook dat wat je het laatst zei hoor ik vaker in de kerk..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. goed dat je zo'n serie gaat doen!!

    en tis idd waar, als je de krant maar open slaat, zie/lees je vaak geen fijne dingen!

    BeantwoordenVerwijderen