Powered By Blogger

donderdag 31 december 2009

Oudejaarsdag

Traditie getrouw, zo kan je het wel noemen, het vuurwerk en natuurlijk oliebollen op oudejaarsdag.

Afgelopen jaar een veel bewogen jaar, vanuit het nieuws gezien. Economische crisis… Het meest besproken onderwerp denk wel in dit jaar!

Toch, ondanks dat alles we mogen dankbaar zijn dat we dit jaar veilig door zijn gekomen. Moord in Dendermonde, oorlog in Gaza. En ook de inauguratie van Barack Obama. In februari de bekendmaking van de crisis in Nederland en de crash van het Turkisch Airlines toestel. In april, 30, het schokkende nieuws over de aanslag op Koninginnedag. 

Pinkstermaandag, 1 juni, verdwijnt boven de Atlantische Oceaan een Airbus A330 met 228 mensen aan boord, alle mensen komen om…

In oktober, een ongeval met een Nederlandse bus in het noorden van Spanje eist in de morgen van 19 oktober het leven van een leerlinge van het Canisius College in Nijmegen.

In november de dreiging van de mexicaanse griep, H1N1.

December, de mislukte aanslag op een vlucht van Amsterdam naar Detroit van Northwest/Delta. Vandaag de moorden in Finland…

Ik heb een aantal nieuwsfeiten opgenoemd, dat was 2009. Maar ook ik, jij, wij hebben dingen fout gedaan, veel dingen… Maar gelukkig, er is een vergevend God! Willen wij hem dienen in 2010?

1 opmerking: